Followers

Friday, 22 April 2011

rOwing vs. mEndayung



    majulah sukan utk negara. so, utk mcipta sweet2 moment kat utm ni mcm2 aktiviti saya join. salah satu nyer adalah rowing. sejarah camne tjoin? hmm.. tingkyu 4 kak nad kerana telah mgajak saya utk menemani nyer dftar rowing. tp ngan saya2 skali 'TERDAFTAR' join rowing. hahaha.. rowing? pe 2? lau nak tau rowing 2 dlm bhase mlayu mmbawa mksud mendayung. hahhaa.. bunyi cam gmpak je kn lau sbut rowing =)





 slalu nyer team kami akn train stiap hari (xleh caye sgt). tp lau utk train kat air hnye 2 mgu skali d ulu yam slangor iaitu d batu dam. cinta pndg pertama beb. sgt..sgt..cantik! tenang jek rase. cer tgok kat gmbar ats ni. rase cam nak pgang je awan ue.



ni bot2 yg ad kat sane. plih je nak yg mane 1. nak sowg, nak b2, atau nak lbih mriah lagi leh la amek bot utk 4 owg. lau rase2 nak bwk 1 fmili, bot 8 pun ad. hahhaha. tp knangan yg pling xleh dlupekn pasal bot ni bkn sbb tkaram dlm air tp kngan bsame uncle D, bot dan saya. ape tjadi? ni bkn sweet moment tp sweat moment. pe rase kne marah+tengking dpn org ramai ek? punca nye hanyalah sbb tgoyang kn bot. alamak..goyang kn bot pn salah ker? ish3. uncle D(dengki) btul laa. x pasal2 hujan trun wlau pn pns trik kat sane.hehehe

1 comment:

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...