Followers

Thursday, 24 January 2013

Jericho Rosales Malaysia


Almaklum bila dah kat rumah ni kompem semua rancangan tv akan cuba dibolot. Huhu.. Walaupun kadang-kadang kena jugak berebut dengan mak miLa yang gila bola tu..hehe

So, malam tadi takde match bola Liga Super, so dapatlah tengok tv! Tadi melayan Ruby dalam slot samarinda. Tiba-tiba ternganga kejap.. eh, Jericho Rosales berlakon cerita ni???


Haha..sesiapa yang sezaman dengan miLa mesti layan cerita  ni kan? Pangako Sayo dengan Sanay Wala Nang Wakas dan mesti kenal siapa Jericho Rosales…

poket uncle google :)

Siapakah gerangan dia? Sanggup tunggu sampai cerita tu habis semata-mata nak tawu nama dia.. haha.. Bila tiba keluar list nama-nama pelakon, jumpalah Syukri Yahaya.... Dan mulalah misi pencarian dalam poket uncle google, dan jumpalah beberapa keping gambar dia. 

sama tak?

yang ni???

sama kan????


p/s: sedang mencari di google, tiba-tiba jumpa entry tajuknya JERICHO ROSALES malaysia..opsss...tersama lak. hehe :)


5 comments:

  1. wahhh lama tak tengok citer jericho ni... ada plak kembar dia kat sini... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha..tulah kak mia..rindu pulak nak tengok dia berlakon semula..hero filipina skrg tak best wlupun lg hnsem dr dia..hehehe

      Delete
  2. Replies
    1. huhu..dlu miLa minat sgt kat jericho rosales..tu yg excited bile ternampak ade org serupa dgn dy..org mlaysia plak tu..hehe

      Delete
  3. Ingatkan mata Asiah Je yang nampak Syukri Yahaya tu cam JERICHO ROSALES...;)

    ReplyDelete

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...