Followers

Sunday, 27 November 2011

a + b + c !!

Sudah lama rasa nya tak post apa-apa kat sini. Walaupun memang tahu takde siapa pun yang nak baca. Tapi saya nak post gak! haha.. Syok sendiri la kata kan.

Okay.. saya nak share dengan semua tempat paling best (antara yang terbest pernah jumpe) a+b+c. AIR BATU CAMPUR! Kalau anda berada di area skudai, tak rugi rasa nye kalau berhenti sebentar di Greenjade Republic yang terletak di Medan Selera Jalan Kebudayaan 8 Taman Universiti. Medan selera ni dekat dengan jusco taman u. Kedai ni terletak di penjuru medan selera.


      view dari depan medan selera taman u

Macam2 ada kat situ. Mee kari dia pun kaww gak. Tapi kalau tak nak makan berat2, dekat situ ada gak orang jual goreng2. Goren pisang, kopok lekor (betul ke eja dia macam ni..=p), ubi ketuk dan lain2 lagi.

Berbalik cerita pasal abc. Mungkin ada yang kata 'ala..biasa je abc ni'. Tapi bagi saya rasa dia memang best! Terbaekk wokk! huhu.. 

     coklat dia sangat..sangat..sangat sedap!

harga : rm3 semangkuk (tapi puas hati)

2 comments:

  1. greendate????haha..btul2 ingat dating ni..ke date=kurma???haha..green JADE la syamila syg :)))))

    ReplyDelete
  2. hahhahha..kn da ckp tak sure pe name nyer...hehe..tq gtau..green jade!

    ReplyDelete

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...