Followers

Friday, 13 April 2012

itu duLu....

Kalau rakan-rakan yang lain seronok bercuti di rumah, lain pula dengan mila. Macam biasa tiap kali cuti mesti ada event rowing. Kalau tak game, mesti ada training. Cuti mid-sem kali ni ada MASUM rowing&kayak 2012. Tapi itu dulu, lain pulak sekarang ni. Sedihnya sekarang still  join MASUM tapi bukan sebagai atlet. 

tapi itu dulu...sekarang kena bertugas dalam tower je=(


Selepas 3 hari bertugas, harini baru rasa terasa sedihnya...serius..sangat sedih...

kalau dulu mila ada dalam bot tu, tapi sekarang hanya mampu tengok dari tower je =(


kalau dulu sama-sama tarik ergo, tapi sekarang cuma dapat tengok kawan-kawan tarik ergo dari tower je =(

kalau dulu sama-sama sorak kat tebing ni, tapi sekarang ni nak sorak kat dalam tower pun dah tak boleh =(

Tarik diri dari masum kali ni antara dilema yang paling berat sekali..hati kata mahu tapi....entahlah..mungkin ini yang terbaik kot..huhu..gudluck utm rowers!

No comments:

Post a Comment

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...