Followers

Thursday, 2 June 2011

Karnival Sukan Air 2011


 karnival sukan air??? apa tu? haaaaaa.... rugi pada sapa2 yang tlepas karnival ni. utk pengetahuan kowg, karnival ni mrupakan salah satu program yg telah dianjurkan dlm HIMPUNAN SEJUTA BELIA kat putrajaya yg blangsung pada 27-29 mei. pd sape yg tak pergi aduh..tlepas sudah. tunggu taun depan la ye =) hehe..mcm2 woo aktiviti dan pertandingan yg ada. adiah pun leh di katakan lumayan. mmg lumayan pun!

ade ptandingan kayak, dragon boat, rowing machine, perahu panjang, ski air, wakeboard... eh..macam2 la. tak reti den nak myebut nyer. alex yoong pun ade. mase mule2 dengar mc sbut name alex yoong ingat kan alex yoong anak ah fong. rupe2 nyer alex yoong formula one ue. sejak bile dye mnukar career tak tau la plak. hehe..




 
     dragon boat


                                                                        kayak


                                                                 rowing machine


tahniah la pada sape2 yg menang especially kat "dak2 UTM" n "kembar 8 adik2 SAS". hebat la kowg. tp pada sape yg tak bnasib baek, lek luuuuuuu... taun depan ade lagi. kte try age ea. huhu.. yg membuatkan saya bangga adalah smngat pasukan yg di tunjukkan dlm team ni. tbaek wok! siyes besh. saya bersykur dpt mrase nikmat spanjang bersama team rowing. i luv u all. mmg big happy famili la.

                                                   tyme susah same2 kita harungi


                                                         bahagia nyer anept!


                                            sume kite sapu. cayalahhhhhhh.....



pantang nmpak cmera. ush..masing2 laju. tp bkn sekadar gmbar hiasan je taw. kat lua gmbar pun mmg ktorg cmni. hepiiiiii.... 


  mmg sempoi. korg pernah ke mkn cmni?? atas daun pisang je beb. kat tepi simpang plak 2. share ntah berapa org pn xtau la. orang yg tak lapa pun leh lapa bile tgok ktorg mkn cmni. haa..rase lapa x?? hehhe


 dlm fmili ni 'no gaduh2' ye. hehhe.. acting je ni. lau adik salah abg akak tgur. lau abg akak salah adik2 leh tgur. tak men ar gado2 ni. buang karen je. kami kan budak baek.


  yeahhhh...lompat! huhu.. cantik x?? mkaseh pd nor afifah borhan yg snap gmbar ni. ahir kate di sini saya seru pada sume dak2 utm yg lum join rowing, joinlah! mcm2 faedah yg anda akn perolehi. bdan sihat, otak cergas, mase kowg yg mmg slalu free kat hostel ue leh terisi. dpt kwn2 yg mmg besh, sempoi lagi menyempoikan. elaun pn ad taw. haaa...pe tunggu lagi join jom!

No comments:

Post a Comment

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...