Followers

Thursday, 26 June 2014

I'm back!



Bismillahirrahmanirrahim…



Assalamualaikum w.b.t…


Lama dah tak update blog ni. (sila ignore entry kelmarin..hehe..entry karat tahap reput) 3 bulan tak silap. Hm..sibuk dengan final sem. Alhamdulillah selesai semua nya. Terima kasih kpd semua yang sentiasa ada disisi terutamanya mak dengan abah. Mak abah…tq sangat-sangat J Family..teman..…dan kawan-kawan especially Najiha Mohd Saimi dan Siti Anisha..terima kasih semua. (macam ucapan menang ABPBH) Tak sabar nak konvo! hihi


muka gembira selepas present projek tahun akhir


bersama supervisor, Dr. Nor Hasniza Ibrahim


Masa belajar dulu selalu duk pening nak siap kan keje, dah habis ni pening nak cari kerja pulak. Sebab graduan pendidikan macam miLa ni ada masalah untuk penempatan. Senior miLa pun masih ada yang belum posting, kebanyakan dorang hanya menjadi guru simpanan. Aduhh..sedihnya.
  
Sebelum ni kan miLa cakap tak nak sambung master sebab kesian dgn mak ayah miLa. Kononnya nak terus keje, hehe,,tup,,tup,, abah dgn mak paksa suruh sambung lagi. Dorang cakap, “No objection!” haha


Dalam suka dapat sambung, sebenarnya kesian kat mak abah. Terpaksa tanggung budak yang nakal ni sambung belajar lagi. Bila lah dorang nak dapat merasa gaji miLa L

Insyaallah kalau ada rezeki bulan September nanti daftar balik kat UTM. Huhu So, sepanjang hampir 2 bulan ni duk goyang kaki jelah kat rumah. Macam sebelum ni, nak kerja tapi mak abah berkeras tak kasi. Alasan yang diberi, tolong mak abah je kat rumah. Padahal nanti anak dia ni kerja nya duk makan tido je L 


10 comments:

  1. Xpe.. Rezeki kje ada sbnrnya.. Cuma cpat atau lmbt je.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm..tula..insyaallah..arap semuanya dpermudah kan :)

      Delete
  2. haha, kira ok a tu boleh sambung belajar...nasib baik tak suruh kawin :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...syarat utama mak dgn abah kalau nak kahwin kena keje dulu..nampak tak permainan dorang knape suruh sambung? :p

      Delete
  3. best of luck mila,semoga dipermudahkan...

    ReplyDelete
  4. Wahh..hebat la ckgu mila nk smbung blaja la..pewiitt..
    P/s: sila jgn pdm entri sblm ni..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha....eleh..cikgu jiha pun apa kurang nya..sambung phd ea? hehe

      hahahaha..klau nak padam gak?

      Delete

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...