Followers

Sunday, 14 October 2012

rowing + mak abah + sahabat = i'm happy!

Assalamualaikum semua...
Banyak sangat benda yang miLa nak cerita, tapi....masa tidak mengizinkan. Ini pun sempat-sempat kan je. So, sudi-sudi kanlah membaca entry yang telah di'SARDIN'kan ni..hehe

Pertama, row..row..row your boat~
hmm..minggu yang sangat mendebarkan dan menyesakkan dada..huhu. Sampai minggu depan miLa sibuk dengan pertandingan rowing. Ha..amekaw 3 sekaligus, Head of Putrajaya (HOP), Sukan IPT (SUKIPT) dan Varsity Boat Race (VBR). Sangat berharap kemenangan akan berpihak kepada UTM Rowing Team. Amin.. Insyaallah..

Rowing tu apa? Aish.penat dah nak explain setiap kali orang tanya..Google search ye..huhu.. Tapi, yang penting...rowing dan kayak adalah 2 sukan yang berbeza. TAK SAMA OK!

                                                                            ROWING ≠ KAYAK

                                   boat rowing women 8+ 


Kedua, happy anniversary kepada mak ayah miLa yang ke-26 tahun.
Semoga berkekalan sehingga ke syurga Firdausi. Terima kasih kerana sentiasa menjadi ibu dan ayah yang terbaik kepada kami semua.

                                                            luv u!


Ketiga,
Terima kasih sangat-sangat kepada Siti Anisha a.k.a Nisha sebab….belikan senyap-senyap untuk kitorang benda ni..hehe.. 


                                             


Tingkyu, Nisha! Meh singgah kat blog dia (promote2..hehe)
                     
                     

9 comments:

  1. Naik kapal gituan, awas kecebur loh :D
    hehee

    ReplyDelete
  2. Insyaallah tak akan kecebur.. =)

    ReplyDelete
  3. untungla..ni rse mcm nk lari jauh ni...urmmm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..nk lari jauh???mksd nyer? =p

      Delete
  4. Replies
    1. alhamdulillah...syukur sgt2..trus trang miLa masih x bsedia sbarang kmungkinan yg akn terjd nty =(

      Delete
  5. welcome awak.. hehe, simpan bebaik ye, hilang siap! hehe

    ReplyDelete
  6. hehe..insyaallah..nty miLa simpan dlm peti besi ye..=p

    ReplyDelete
  7. blogwalking here..
    hyep!
    selamat berkenalan ^____^

    http://nurainishahroni.blogspot.com/

    ReplyDelete

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...