Followers

Wednesday, 26 December 2012

Shhhh..she’s my friend!


Masih terngiang-ngiang lagi gelak tawa dia dan merdu suaranya zaman sekolah2 dulu. Suara dia memang tak dapat dinafikan lah memang power. Kalau kat sekolah dulu bab nyanyi ke, menari2 ke, ha…bagi la kat Noorhanida Saman. Sampai pernah miLa cakap kat dia, 


“Nanti dah besar mesti kau famous kan? Nanti masuk program realiti tv taw. Jangan risau, nanti aku vote kau”

 haha..sampai macam tu sekali.

Dari sekolah rendah hinggalah masuk zaman universiti ni, mesti setempat. Pernah terpisah kejap waktu tingkatan 4 sampai 5 dia kat alor gajah miLa lak kat muar. Kira nampak lah perkembangan diri dia. Sentiasa famous dan bertambah cantik. Hehe.. Bila dia (facebook, blog) tegur miLa kat mana-mana, mesti ramai yang tanya. Eh, dia tu kawan kau ke? Hehe.. dengan senyuman meleret I’ll say yes! She’s my friend…..

Kalau kat UTM ni siapa yang tak kenal dia dengan seorang lagi Abdul Muttaleeb. Couple yang sama cantik dan sama padan. Okay, miLa doakan korang berdua kekal hingga ke akhir hayat ye. Kahwin jangan lupa jemput taw!




Dan baru-baru ni jejaka hatinya memenangi anugerah New Media NOVA Anugerah Planet Muzik (APM) 2012. Ala..yang pakai kasut kuning tu. Hehe.. Meremang bulu roma ni bila dengar ucapan dia. Bangga bila dia sebut nama UTM. Congrats Akka Taleeb!

                                                         gambar seludup..hehe

Setiap kali dia buat show,keluar tv atau tengok video klip dia kat youtube miLa akan teringat semula kenangan dengan dia masa zaman sekolah dulu. 

gambar curi..hehe

Kepada Nida, saya budak yang awak selalu buli masa kat sekolah dulu! And this entry special for you. J


 p/s: kepada bakal zaujku,  tak perlu menang APM pun takpe. Cukuplah sekadar awak dapat  menangi hati kedua ibu bapa saya :)

4 comments:

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...