Followers

Sunday, 30 December 2012

dia datang lagi...


Final semester miLa tahun depan, hmmm…bunyi tahun depan tu macam lama sangat je. Padahal, lagi 3 4 hari lagi ni. Tapi Alhamdulillah, semester ni paling sikit final paper. Cuma ada lima je, gap tarikh yang ada tu boleh lah nak gune untuk last minit punya study. hihi.. macam biasa la kan ~

      3/1   : basic electronics
      6/1   : kaedah penyelidikan dalam pendidikan
      10/1 : telekomunikasi dan rangkaian
      11/1 : real analysis
      15/1 :  theory set and logics

5 paper je pun..tapi satu subjek 3 jam kredit. uhh...tawakal je ni. Doakan ye :)

Time study week ni dapatlah balik rumah walaupun hanya 2 hari 1 malam. Dapatlah nak lepaskan rindu dengan mak, abah, abang, kakak tak lupa jugak untuk kucing-kucing kat rumah tu.

Dulu selalu dengar ada kawan merungut tak nak boleh study kat rumah sebab adik-adik kacau, lain pulak miLa yang takde adik ni. Kucing pulak yang mengacau. Ayoo……

dah bagi makan pun kacau lagi..ish..........

Tak berapa lama kemudian.........

Ini sudah lebih!!!


p/s: gud luck pada teman-teman yang bakal menghadapi final sem! Jangan stress2 , jangan tension2 ye....


                                                       

4 comments:

  1. good luck dear.. final exam I pon next year jugak.. 7.1.2013.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tingkyu zaty! gdluck jgak bkal dktor..hehe :)

      Delete
  2. kucing tu nak teman tuan dia study tu..hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..nk teman boleh, ini tangan dia duk mengacau..ish..geram!

      Delete

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...