Followers

Monday, 24 December 2012

SMKTHO menungguku..


Assalamualaikum…alhamdulillah..walaupun tak sempat nak update entry baru, tapi sempat jugak la miLa balas follow2 dan ziarah blog-blog yang singgah di warkah nukilan dari hati miLa ni (poyo nye ayat J)huhu..

Sepanjang dua minggu ini, macam-macam yang dah jadi. Nantilah miLa update satu persatu. Insyaallah.. Bukan nak jadi Jonah atau apa cuma sekadar perkongsian pengalaman hidup..hehe..

Untuk entry kali ni, mila nak announce sekolah latihan mengajar (LM) miLa. Alhamdulillah dapat SMK Tun Hussein Onn, Kluang. Nak feeling2 LM tak boleh lagi sebab sekarang ni kena pasang mood study. miLa...study week dah start okay!


Kepada bakal anak murid ku, cikgu ni masih banyak lagi yang kurangya. But, I’ll try the best untuk awak semua! J

No comments:

Post a Comment

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...