Followers

Saturday, 14 January 2012

serabut exam!


Nasib baik final ada 7 paper je sebab dah tolak amali fizik. Itupun rasa berasap kepala ni nak jawab 7 paper dalam masa 15 hari. Tak dapat bayangkan kalau dia susun semua tujuh-tujuh paper tanpa diselangkan hari. Ush..gugur semua rambut gamaknya!

      4  januari -islam & isu semasa
      5  januari -pembelajaran sains&matematik
      9  januari -mekanik
     12 januari -differential equation
     16 januari -asas pedagogi
     17 januari -optik
     18 januari -linear algebra

So, makna nya tinggal lagi 3 paper. Boleh pulak di susun cantik 3 hari berturut-turut. Dalam masa yang ada ni kena lah bagi masa seadil-adilnya untuk study semuanya sama rata. Macam kahwin 3 pulak kan. Huhu..Semalam dah bukak linear algebra. Hari ni optic. Soo…esok kena balun pedagogi habis-habisan. Marathon jela semua bab. Hahha..

Disebabkan tension, pagi tadi bersama amira fatiha dan najiha saimi pergi melepaskan tension di tasik utm. Aaa…rasa lapang sikit kepala…

yah..yah..kayuh lagi mira n jiot!


lepas tu pergi makan! hahha..eloklah tu dah elok-elok buang lemak pastu pergi kutip lemak semula kan. ah..janji release tension.. huhu..

bahagia nya najiha...huhu..

okay esok kita pergi lagi ye..bawak kak wi yang tertinggal tadi.



6 comments:

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...