Followers

Wednesday, 3 April 2013

Ada limit nak guna baucar buku?? tak suka!



Bismillahirrahmanirrahim...

Yeahhh…alhamdulillah..jumpa jugak kedai buku kat Kluang yang terima baucer tanpa syarat! Huh..lega… setiap kali masuk MPH kat Kluang Parade, memang garu kepala nak beli apa. Sebab 10% je boleh beli stationery, selebihnya buku.

Daripada miLa beli novel better miLa beli alat tulis, yelah sebab miLa kan ngah Latihan Mengajar ni. So, memang tersangat-sangat lah nak beli macam-macam alat tulis. Marker, kad manila, kertas mahjon, A4 paper, file….barang-barang untuk bahan bantu mengajar(BBM).

Sebelum dapat dulu memang dalam kepala ni memang aim nak beli alat tulis, yelah jimat duit PTPTN miLa. Apa-apa pun terima kasih kerajaan sebab bagi baucar ni.. Harap dapat teruskan pemberian baucar ni tahun depan. Ha..lagi satu harap sangat kalau kedai-kedai buku lain tak kena kan syarat dan had untuk beli alat tulis dengan buku. Please…please….hehe 

Baru habis RM100, ada lagi RM150 lagi..


p/s:  terima kasih uncle union :) nanti saya datang lagi kedai uncle ea..hehe

4 comments:

  1. ada lagi 200 ni, nak wat camna nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waa....meh2..bagi kat miLa! heehe,,,

      Delete
  2. hmm...memang betul ada kedai yang buat limit..hmm...tak suka2

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2la...dorg buat gitu sbb nak elakkan kte bli bnde slain buku yg tak bfaedah..tp lau kes mcm miLa, mmg nak sgt baucar tu utk beli alt tulis..

      arap2..dy x hadkn la lepas ni.. :(

      Delete

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...