Followers

Wednesday, 27 March 2013

lagi untuk Reca Momouss :)



Bismillahirrahmanirrahim…

Alhamdulillah…yeayy cuti sekolah! (tak terlambat lagi kan?) hehe.. So, dapatlah skrew2 balik mana-mana tulang yang longgar tu. huhu. Tapi, walaupun cuti sekolah, miLa still berkampung kat sekolah. Ada 2 task, first, kena ceriakan bilik kebitaraan math dan jaga adik2-adik berkawad.


Hmm..ingat dapatlah beraktif semula dekat blog ni, tak berkesempatan juga. Harini, bukak-bukak blog miLa tersenyum lebar mencecah telinga. Ingat entry miLa yang before ni? 333!!! Nak tawu tak Reca balas semula entry miLa.. baca kat sini. hehe.. Mekaseh Reca.. J Tengok ni…comel kan? hehe


mekaseh Reca! :)


Hmm..tapi Reca dah ubah disable right click dia.. Ala…mila nak yang dulu tu… Lagi comel… haha.. 

yang lama kat sebelah belakang...


No comments:

Post a Comment

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...