Followers

Wednesday, 3 April 2013

Dua-dua miLa sayang...



Bismillahirrahmanirrahim...

Ingat lagi entry ni?? Kau pergi.... Yeay….nisha dengan jiot dah balik. Very surprisingly mereka berdua datang dan bermalam kat rumah miLa! Ya Allah, lepas segala rindu. Hilang demam kami bertiga (kami bertiga demam serentak sebelum jumpa..sweet tak??)Hehe.. Mekaseh korang…. Muahhhh..hehhe.. Tapi, sayangnya dorang dapat bermalam sehari je.

Dan miLa’s book of records sebab first time miLa ber’midnite’!!! hehe.. macam tak percaya je mak abah bagi keluar. Huhu..  So, kami pun keluar berjimba-jimba. Dalam banyak-banyak cerita malam tu , kitorang pilih Oz The Great And Powerful. Awesome!! Tak rugi bayar tiket.

Alhamdulillah kami sampai dengan selamatnya di rumah lebih kurang dalam pukul 1.30 pagi! hehe.. Kalau mak mentua tawu ni kompem kena reject. Ish..anak dara keluar malam, apa nak jadi ni... huhu.. To bakal mak mentua kami (cehh..perasan), insyaallah ni first n last kami ber'midnite'. hehe.. okay, stop! miLa dah mula merepek ni...

dua-dua miLa sayang...


hadiah dari semarang, indonesia..




4 comments:

  1. haha :) sama tapi lain.....

    ReplyDelete
  2. Seems like you had a fun nights.
    Even I never went on 'midnight'. Cewah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu...dorang ni bukan kwn miLa..tp da mcm adik beradik..xleh dipisahkn lg...hehe

      Delete

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...