Followers

Saturday, 2 March 2013

Kau pergi......


Bismillahirrahmanirrahim...

Sedih pulak sebab tak dapat nak update blog macam dulu. Ya Allah, kerja sangat-sangat bertimbun. Padahal sebelum lapor diri ritu ada terniat kat hati yang miLa akan update sentiasa blog ini dan berkongsi pengalaman sebagai seorang GURU PRAKTIKAL!

Hmm..tapi harapan tinggal harapan. Nak gi mengintai kat blogger lain pun tak sempat. Memang terasa terputus hubungan lah. (poyo je ayat..hehe) Maaf la ye korang. miLa baru tahu, macam ni rupanya jadi cikgu :( 

Hmm..sepanjang 2 minggu miLa berpraktikal ni banyak benda yang dah berlaku tapi tak sempat nak share..so, mila point-point kan je la ea…



1)  Kehilangan seorang rakan. Walaupun tempoh perkenalan kami singkat, tapi miLa sempat mengenali arwah. Takziah buat keluarga arwah Ahmad Tarmizi bin Rosdi. Semoga arwah tenang di sana. Al-fatihah buat arwah~


Arwah meninggal ketika ingin menyelamatkan mangsa lemas. Alhamdulillah orang yang diselamatkannnya selamat. Cuma mungkin ini yang dah tertulis buat dirinya. Dia pergi meninggalkan kami buat selama-lamanya......

arwah duduk di kiri


2)  Pemergian 2 teman baik miLa Nisha dan Jiha ke Semarang, Indonesia. Dorang dapat tawaran latihan mengajar kat sana untuk tempoh 5 minggu. Gud Luck my bestie!

Oleh sebab terlalu rindu (cewahhh), miLa sanggup turun ke JB semata-mata nak melepaskan rindu. huhu

teman IBUK nisha dan IBUk jiha bershopping..huhu


IBUK nisha... :)

IBUK jiha.. :p


3)     Hmmm..semua pergi tinggalkan miLa. hehe.. Sorang lagi Faris Nasir.. Dia ke Seoul, Korea Selatan untuk program exchange student selama satu sem di Kookmin University. Hmm..jelesss nyerrrr. Hehe..


koreaboy90..haha


Semoga dipermudahkan segalanya. huhu.. Jangan lupe ole-ole untuk miLa ye. Bajet macam Faris baca je kan..huhu (Padahal dia tak tahu pun kewujudan blog ni)


p/s: Yang pergi tetap pergi, yang ada di sisi masih ku tercari-cari..

8 comments:

  1. Acabei de conhecer o seu blog e achei maravilhoso. Me visite:http://algodaotaodoce.blogspot.com.br/
    Siga-me e pegue o meu selinho!!!

    Obrigada.

    Beijos Marie.

    ReplyDelete
  2. alfatihah utk arwah. semoga rohnya di cucuri rahmat dr ILAHI. amiin.

    ReplyDelete
  3. dear, jom bagi sokongan join segmen mudah ini. tak perlu tag siapa2 pun . sebb nak kumpul bloglist nnt senang nak blogwalking. kalau bertuah mana taw dapat vintage owl necklace?? tq ye. :)
    http://lieyanaahmad.blogspot.com/2013/02/bloglist-review-and-giveaway-by-lieyana.html

    ReplyDelete
  4. takape bila dah takde disamping kita,kita lebih menghargai kan?Kalau kita ingat die selalu2kanlah doa yg terbaik untuk mereka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah...setuju ngan farhanah..kita akan sedar bila seseorang tu dah takde..insyaallah..sentiase doa kn utk mereka...

      Delete
  5. Replies
    1. huhu..2la..jeles ngan dy gak sbnar nye..rezeki dy kn..insyaallah rezeki utk nurain plak nty ye..aminn..hehe :)

      Delete

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...