Followers

Tuesday, 20 March 2012

BBQ vs. Steamboat



 
Banyak pulak rasanya entry kat blog ni pasal makanan. Hmm..apa boleh buat dah memang kuat makan. =p Kali ini nak cerita pasal makan bbq dan steamboat pulak. 

Di sekitar Johor Bharu ni banyak rasanya tempat steamboat dan bbq tapi kitorang pilih di D’TERRACE BBQ STEAMBOAT yang terletak di Jalan Kolam Ayer. Kalau dari Hospital Sultanah Aminah adalah dalam 1 km. Malas nak cerita banyak-banyak. Layan jelah ea gambar-gambar ni…………..



 sabar mira...kejap lagi masak tu..


 pose dari jiot dan kak wi




rakus nya!! ei..tangan siapa lah ni..huhu


 yummy,,yummmy...........


bersama Kak Wi a.k.a Ketibus (ketiak busuk) =p


 agak-agak terjawab tak soalan tadi??  cucuk pe pulak la tu??



sedap nya bubur....



 
gila kamera..haha


Bak kata Astro "macam-macam ada" pilih jelah nak makan apa. Selain itu, kat sini ada jugak sediakan nasi putih, mi segera dan bubur. Bubur kat sini boleh tahan sedapnya.

Aiskrim pun ada jugak. Sedap yang teramat! Nama aiskrim tu Rasa Sayang. Made in S'gpore.Try cari aiskrim tu kat kedai luar tapi takde jual pulak.

Nasihat ikhlas dari mila, pastikan perut anda mempunyai ruang yang secukupnya. Haa..kalau tak menyesal laaa. Mana tak nya..dengan bayaran RM20.90 sekepala kalau setakat nak makan sejemput. Aish..membazir-membazir. Kalau untuk kanak-kanak rasanya RM 10 je kut.

Kalau nak makan selalu alamat bankrup la. so...kitorang plan setiap sem hanya sekali je boleh makan kat sini. hhuhu.. so, kena tunggu sem depanlah ek? hmmm...tak sabar.............................










No comments:

Post a Comment

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...