Followers

Monday, 10 February 2014

masih ingat lagi?


Bismillahirrahmanirrahim…



Ya Allah rindu nya nak menulis semula. Rasanya dah 6 bulan kut miLa biarkan blog ni tak berupdate. agak2 ada tak yang ingat lagi kat blog ni? (perasan) hehe. Selalu jugak miLa bukak blog ni, tapi cuma bukak pastu pangkah semula. hmm…busy kut. Busy mengalahkan macam ada anak 10 orang! :p hehe

Bila bukak tu, sempat jugak stalk blog member lain. Laaa…kak zara, kak aida dengan f@is pun sama gak. Hehe..mana menghilang? Haha. Jom wat come back! kak aida da wat come back da tu..tahniah ye dpt keje best. hehe

Tapi lain cerita nye bile singgah blog mama. Waaa…..makin bertambah maju! Tak kurang hebatnya blog syuk, kak aiza dengan nang. Aktif je. Selalu je ada entry2 menarik. Bagus2.. keep it up! Hehe. Hmm..kak mimie pulak dah kahwin. Tahniah! Hehe..ala..terlepas nak gi wedding akak. Hmm..padahal dekat je rumah kite kan?

Hmm….So, insyaallah lepas ni miLa try untuk memeriahkan blog ni dengan entry2 yang entah pape2 dan banyak kerepek lagi ikan kerapu. Selamat membaca!


ukhuwah fillah..takkan terpisah..hihi



P?s: Baca je, tutup mulut dan jangan mengata J


4 comments:

  1. opkos dear, mama tak lupa kot kat mila.... apa cerita sekarang dik oi.. lama betul menghilang, kalau mama mengandung tu rasanya 3 bulan lagi bersalin kot.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tq mama :) haha...sufi dpt adik baru dah kn..hehe..
      sem lepas busy ckit mama..projek tahun akhir :(
      ni nak menghabiskan sem last kat utm ni..mama doa kn ye..huhu

      Delete
  2. lamanya akak tak dengar khabar mila.. blog mila tetap akak kekalkan dalam bloglist akak walaupun tak update.. hehe.. semoga segala urusan mila berjalan lancar dan dipermudahkan oleh Allah.. pentingkan yang lebih penting (study) tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm...tula..semester lepas mila busy sikit kak...banyak benda baru yang mila kena belajar untuk bahagi kan masa :)

      terharunyer....tq kak aiza..hehe

      amin..insyaallah :)

      Delete

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...