Followers

Sunday, 24 March 2013

333!!!



Bismillahirrahmanirrahim

hasil kerja printscreen..hehe

Alhamdulillah…tercapai jugak hasrat untuk dapat follower yang ke 333. Tq Reca Momouss..Huhu.. Jadi, sebagai tanda penghargaan miLa akan promote blog gadis manis yang berasal dari kepala batas, pulau pinang ni. 


tak dapat right klik, so printscreen lg..huhu


Habis semua entry dia miLa stalk (sorry reca). Hehe.. Hasil dari pembacaan (ayat skema giler J) Reca ni study di politeknik (tak sure poli mana) tapi sekarang ni sedang berLI(Latihan industri) di sebuah company perhotelan. God Luck Reca! Semoga dipermudahkan segalanya.

Yang menariknya Reca pergi kerja nak moto je. Memang berani lah balik malam-malam tu. miLa salute 5 saat! Hehe.. Tapi. sori pada guy kat luar sana yang berminat pada cik Reca ni sebab cik Reca ni sudah pun taken by someone..huhu..

Dan setiap kali entry, Reca akan selitkan gambar meow2 yang comel. Cer tengok kat bawah ni... 

Reca on9 time keje! haha

Soooo....apa lagi...meh pakat ramai-ramai singgah blog Reca (klik sini) ...

p/s: Dalam planning untuk melenyapkan diri dari FB. :(

12 comments:

  1. Assalamualaikum..terima kasih follow knah. follow mila juga =) salam kenal

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam..terima kasih kak nah..hehe..salam perkenalan jgak :)

      Delete
  2. wah terima kasih awak..terharunya.. :) thank tulis pasal saya :)감사합니다

    ReplyDelete
    Replies
    1. same2 awak..hehe...terima kasih sbb sudi follow blog miLa :)

      Delete
  3. Replies
    1. hehe..tq kak mia sbb sudi singgah blog miLa ;)

      Delete
  4. http://momousslifes.blogspot.com/2013/03/terima-kasih.html
    baca dengan senyuman yew :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. awaaaaakkkkkkkk!!! tq sesangat! huhu..tharu jugak ni..hehe..salam perkenalan ye reca ;)

      Delete
  5. hai..awak...salam kenal dari saya..datang stalker blog ni dan follow..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai alyn... :) salam perkenalan gak..huhu..tq ye sudi dtg cni..follow awk gk da..hehe

      Delete

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...