Followers

Sunday, 10 March 2013

Pengikut yang tak boleh di ikut…



Bismillahirrahmanirrahim…

Dari tajuk nampak macam ada bau-bau politik kan, hmm…tapi tak ye… Walaupun dalam hati ni memang dah berpegang pada satu, tapi takkan sesekali miLa berpolitik di tempat awam. Cukuplah setakat di hati ni je. Undi kan rahsia. Chewahhh..hehe..

Tapi, kadang-kadang geram jugak miLa tengok member-member yang terlalu lantang bersuara kat FB dan termasuk jugak di blog. Obses sangat! miLa tak kesah siapa yang dipangkah, tapi agak-agak la. Secara tak langsung, sebenarnya perbuatan korang tu menjatuhkan diri korang sendiri tawu??? (cuma pendapat miLa je)

Ok back to the topic, ni nak citer pengikut a.k.a follower. Hmm…da lama sebenarnya miLa pendam. Entry ni khas wat blogger yang tak boleh miLa follow. Korang……….please lah…pastikan korang nya setting tu ada link blog anda ye. Kalau tak pun tinggalkan la something kat chatbox. Tp make sure gak yang kat chat tu ade url blog awak ye..

Sebab macam mana lah miLa ni nak follow anda kalau takde satu pun link korang. Apa yang miLa boleh buat cuma menatap muka korang je di box follower. Huhu..


p/s: miLa mewajibkan diri untuk mem”follow” blog yang follow miLa. So, silalah tinggalkan link di tempat yang sepatutnya J

4 comments:

  1. salam...
    ishh..saya suka entry ni..
    saya pun kadang2 frust sbb dh melawat tak dapat follow...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam..
      setelah lama memendam perasaan..hehe..kte kesian kat dorg..yelah..kdg2 dorg xpasan sbnarnye..dorg sudi nk singgah blog kite..so nak bls blik la..tp xde link lngsung.. :(

      Delete
    2. a'ah... selalu juga kena macam tu...
      kalau dah tak ada link, lepas tu kita dah tak menyinggah la dah kan..

      anaway... si kembar bukan anak akak ;)
      anak2 buah kesayangan... ^_*
      akak single and available lagi.. hahahaha

      Delete
    3. mmg xdpt la nak menyinggah..hehe..hmm..arini kena lg ni..huhu..mmg dpt tgok gmbr dorg jela..huhu

      iyeke...laaaaa...sori ye... :p

      Delete

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...