Followers

Friday, 7 March 2014

save the date!


Bismillahirrahmanirrahim...


Assalamualaikum w.b.t....

Nampaknya bila balik rumah jela baru dapat update blog. Kalau balik u rasa macam tak sempat je. Dengan wifi utm yang macam biskut kejap ada kejap takde. Macam-macam cerita kalau nak diikutkan, tapi tak tercerita. Hihi

Tahun ni dah mula dah member invite walimatulurus dorang. Setiap kali g wedding member2 rasa macam tak percaya je. Yelah…dulu g wedding dengan family. Gi pun sebab wedding sedara mara. Sekarang ni gi wedding kawan-kawan plak. Aduh…dah besor rupanya miLa ni..hehe

Ni minggu lepas punya cerita. Member masa form 4-5 dulu. Ni entry masa dorang tunang dulu. 'jodoh maktab yang seterusnya' semoga kekal bahagia till jannah to both of you. semoga menjadi keluarga sakinah mawaddah wa rahmah. amin.... 


tahniah misao n hanis!


Balik rumah ni pun dapat lagi satu invitation. 22/3 ni. Pening gak ni. Sebab sabtu miLa ada tusyen. Nampak nya lepas tusyen tu terpaksa la rushing drive balik kluang. Kang tak pergi tak sedap pulak. Takpelah jb kluang tak jauh mana kut, sejam lebih sampailah.


22/3 - tahniah kak syida :)


5/4 nanti kat segamat pulak. Hmm..pun kena pergi gak ni. Best pulak pergi wedding orang ni. haha..mak cakap pergilah, boleh amek berkat. OMG mak..mak…


5/4 - erin dan fikri :)



p/s: terpandang kat kad kahwin tu tulis 'kepada: cik nurshamela saim' Bila la cik tu nak bertukar jadi puan kan. hehe.. okay...mula dah berangan..huh!


2 comments:

  1. pegi ler..nanti risau bila awak punya wedding orang boikot xnak pegi..ecah dulu selalu xpegi wedding kawan2 atas alasan kerja luar,outstation n macam2..last2 time wedding ecah boleh dikira bape jer yg datang..sedih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tula..slalu gak dengar owg cakap camtu..insyaallah mana yang mila bksempatan mila datang :)

      Delete

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...