Followers

Sunday, 9 September 2012

Oh, my blog!

Astaghfirullah..macam manalah miLa boleh tak perasan backround yang miLa guna selama ni untuk blog ada unsur-unsur keagamaan Kristian.

Mula-mula tengok kat gambar rumah tu. Mati-mati ingat rumah hantu ke pe. Rupa-rupanya ada tanda salib.

                                             cer tengok bulatan atas ni

Tak sedap hati try lah search kat internet words yang ada kat tepi tu... 'for the lord is great and greatly to be praised'
                                             
                                           ingatkan ayat biasa-biasa je

Ya Allah! Sah! Tu ayat dari Bible. Kenapalah sebelum ni boleh terlepas pandang. Jadi buat masa ni, miLa tengah cuba untuk renovate blog my grape tetapkan hatiku semula.

Dalam kenangan....................



p/s: berhati-hatilah dengan semua benda yang kita gunakan dalam kehidupan seharian

2 comments:

  1. erkkkk he3..nsb baik perasan =) xdan la dengan blog lama Mila..dh lama rupanya dlam dunia blogging

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah..nasib baik perasan..tp lame jugak gune template..
      hehe..lame dah..dah nak masuk tahun ke-3..alhamdulillah..

      Delete

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...