Followers

Thursday, 27 September 2012

Z Z z z . . . . atau hibernate ???

Rasanya ramai yang suka sleep dan hibernate laptop kan? Betul tak? Yelah senang..tak payah nak tunggu lama sangat bila nak bukak semula. So…paling mudah sleep kan je. Ada pulak yang kata kalau sleep kena ada source (bateri or current) jadi hibernate je sebab takde guna tenaga.

Orang ni kata sleep bagus, orang tu kata pulak hibernate lagi baguslah. Aish…tension!! Mana satu yang betul ni???

Untuk dapatkan kepastian, hari tu masa teman Jiha ngan Nisha pi betulkan laptop sempat lah berbual-bual jap dengan abang yang repair laptop. Nak tahu abang tu cakap apa??
                 
        “ Kalau nak menjahanam kan lagi silakan lah.”

Haha..amekaw! Sebijik kena. Owh…tak boleh ea? Hm..abang tu kata biarlah shut down je terus. Memang banyak kerja sikit, tapi lagi banyak kerja kalau laptop tu dah rosak! Jadi, kesimpulannya….shut down kan jelah ye kawan-kawan. =)

                                                     klik sini!


4 comments:

  1. ehem..yg mane? seluar AJ?? hahha

    ReplyDelete
  2. betul tu..better kita shut down trus dr sleep...selamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula..tp kn ada sorang mmber ni gtau yg lcturer dye kate shut down x bgus..haha..pning kpale nk pcaye yg mana satu..lcturer yg brstatus DR. atau abang repair laptop...huhuhu..pndpat nurul iman? =)

      Delete

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...