Followers

Sunday, 24 February 2013

salam perkenalan to my new 10!



Bismillahirrahmanirrahim

Alhamdulillah…buat masa ni Latihan Mengajar miLa di STK berjalan dengan lancar. Cuma yang tak best nya miLa tak dapat nak update blog hari-hari. Maaf sangat-sangat (perasan konon ada yang menanti..hehe). Kerja berlambakan.huhu 



Seminggu tinggal kan, alhamdulillah followers bertambah. Hehe.. Terima kasih kepada 10 blogger yang sudi memfollow miLa sepanjang minggu ni. Sori ye korang, semalam baru sempat nak membalas. Jom singgah blog mereka :)




















Kalau siapa yang perasan, kat atas tu baru 9 kan?? Actually, ada sorang lagi blogger iaitu ekmira kamil. miLa tak dapat jejak link dia. hmmm..nanti bagi link ye..  J


Terima kasih sekali lagi semua. Salam perkenalan buat 10 sahabat baru miLa. J


10 comments:

  1. BW here :) salam perkenalan jugak :)

    ReplyDelete
  2. hye......slamat memblogger lagik yee...rajin2 datang blog aisya tau =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai..huhu..insyaallah..tp sjak miLa praktikal da jrg skit bw..tp pas bulan 5 nty insyaallah akn aktif smule..tq ye aisya.. :)

      Delete

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...