Followers

Wednesday, 29 May 2013

guru pengiring vs. peserta


Bismillahirrahmanirrahim...

Tugas terakhir sebagai guru di Sekolah Tinggi Kluang: GURU PENGIRING CAMPING. Hehe. Terujaaaa.. al-maklum masa zaman sekolah-sekolah dulu tak pernah join mana-mana camping. Rasanya bukan jadi guru pengiring, dah macam peserta dah ni.

Dorang pasang khemah, cikgu ni sibuk jugak memasang. Hehe.. sampai-sampai kat sana hujan pulak tu. Hmm..memang rezeki lah dapat main hujan sekali. Sekali pandang memang cam budak-budak sekolah. Tiga kali pandang, baru dorang perasan. Laaaa….Cikgu miLa kerrr? (peace…..cikgu kan sempoi)

Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. Penat memang penat tapi seronok SANGAT-SANGAT! Pasang khemah. Buat gajet…pintu gerbang..ampai baju..rak kasut.. Kayu fresh amek dari hutan taw.


Sepanjang Cabaran PBB ni, macam-macam pertandingan ada, tapi rezeki bomba cuma kat masakan je. Itupun dapat no. 3. Apa-apa pun Alhamdulillah.. Best dapat spend time dengan student-student ni. Tengok gelagat dorang yang memang tak matured tu. (cikgu miLa pun sama..hehe)

Cikgu rindu awak semua budak bomba…!!

afiqah, shakina, nisa, mahira, ameer, dania, nafa, era, nik, wani, maisara, maihani

Tapi…sayang nya takde gambar sangat. Sebab tak sempat nak pegang fon. Ada pun ni curi kat FB student.. TQ Shadiq :) hehe


Pengakap 01


pertandingan memasak..

tenang je rase.........





No comments:

Post a Comment

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...