Followers

Wednesday, 29 May 2013

piknik besan-besan :)


Bismillahirrahmanirrahim...

Kerja sangat banyak ni, tapi relax semacam. Tapi rajin semacam pulak nak update blog. Haha.. Jumaat ni last kena hantar buku Rancangan Mengajar tu kat pensyarah pembimbing. Ya Allah..malas nya nak siapkan buku tuuuu… Iblis..syaitonn..nyah kau dari badan ku ni….!

So, esok plan nak pergi rumah Nisha dulu kat Taman U. So, Jumaat tu boleh lah settle semua benda. Hantar buku, pilih bilik kat Kolej, isi borang projek sarjana muda (PSM)..hmm.. tu je rasa nye kut. Hehe… selebih nya nak lepas rindu kat Nisha. Jangan jeles ye jiot..Huhu..


Siang tadi kawasan umah miLa takde bekalan air, so kami seharian berpiknik kat Gunung Berlumut semata-mata nak mandi. Hehe.. Dah lama tak berpiknik. Dan, idea yang baik dari abang ajak keluarga mentua dia join sekali. So, dapatlah merapatkan silaturrahim antara dua besan ni. Okay, nanti nak wat gini gak lah dengan keluarga mentua (haha..calon suami pun takde lagi ni)


anak buah..


nyum..nyumm....

abang, mak ngan abah..


p/s: maaf tak banyak gambar boleh share. Sebab ada yanggg........hmm... :(

6 comments:

  1. seronok tu..bila tk ada elektrik bleh piknik2..
    mcm tu..dapat udara segar lgi..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..mse ni xde air..so..mencari tmpt yang ade air..hehe

      Delete
  2. waa bestnya pergi berpicnic/ berjalan2 ke hutan lipur sambil berBBQ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali skala..hehe..meh la dtg gunung berlumut ni.. :)

      Delete
  3. insya Allah..apa lagi tarikan kat sini..gunung berlumut laluan ke puncaknya bagaimana? ada trek..atau laluan hutan semulajadi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm..pasal trek nk ke puncak miLa xbrape nk pasti..huhu..tp insyaallah nty miLa tnye kan kat sape2 ea..

      Tarikan??hehe..biase nye piknik..camping pn utk plajar pn ade..tp klau nk wat camping utk pelajar miLa syorkn kat sekitar kwsn gng lmut ni under unit koko..yg tu dy dah ade crew dy sendiri.kte relax je..huhu

      Delete

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...