Followers

Friday, 31 May 2013

Tukar nama: mila --> milas


Bismillahirrahmanirrahim...

miLa + malas = milas..

Seriously sejak akhir-akhir ni miLa ni sangat pemalas tahap gaban gilerrr. Dan menjadi sahabat sejati “bertangguh”. Update blog rajin pulakkk... Eiiii..kenapa macam ni? why……why….why? Kat sini nak buat satu pengakuan, sebenarnya kan…

MILA TAK HANTAR BUKU RANCANGAN MENGAJAR TU LAGI!!

Habis tu buat apa pergi UTM? Mak..abah..orang bukan saje2 je taw nak balik UTM, serious memang nak hantar. Tapi…tak siap age. So, tak jadi nak hantar. Orang cuma uruskan bilik kolej dengan settle kan pasal PSM je. Maaf kan kakak...

Tadi, turun je dari kereta abang tadi cepat-cepat nyorok kan beg yang miLa isi buku mengajar tu...harap-harap takde sape2 yang terjumpa nanti..



Wahai rakan-rakan blogger, jadi saksi ea…

“Saya Nurshamela Saim, dengan ini berjanji akan siapkan dan lengkapkan buku Rancangan Mengajar tu. Dan berjanji akan terpacak pagi-pagi Isnin kat depan pejabat pos untuk pos buku tu bagi lecturer.”

Sooo…miLa..…start malam ni disaat semua orang tidur sila siapkan ye! Takde tangguh-tangguh! Anggap macam dah takde hari esok oke!

my dear Nisha, tingkyu sangat2 teman miLa dua hari ni. Bahagia~ Insyaallah 10Jun nanti kita date lagi ea. Kita paksa jiot join kita nanti ye!


dengan nisha kat PSZ UTM..


nisha nga survey tajuk PSM


menghabiskan baucer sebelum expired!




p/s: Nisha…sorry..miLa tak hantar lagi sebenarnya L

6 comments:

  1. apa? x hantar lagi? mak aiiii.. bila nak hantr ni mila. update blog laju je ae... nak kena ni cikgu ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu...ha...da dngar sendiri kn ape ckp lecturer tu??hehe

      Delete
  2. assalamualaikum .. mila nanti jemput join segment ni ya kalau ada kesempatan ruang dan peluang .. http://lambaiancintailahi91.blogspot.com/2013/06/segment-sebarkan-salam-eratkan-ukhwah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam..maaf..dah lame x bukak blog ni..insyaallah ye klau bkesempatan.. :)

      Delete
  3. http://gamesyork.blogspot.com/

    ReplyDelete

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...