Followers

Saturday, 28 July 2012

Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan


Alhamdulillah..selamat datang bulan Ramadhan.. Ihya Ramdhan. Dalam bulan mulia ni, sama-samalah kita memperbanyakkan amalan dan semoga ibadah kita diterima oleh Allah. Aminn..


                'Ku mengharapkan Ramadhan kali ini penuh makna
                 Agar dapat ku lalui dengan sempurna.......'

Sayu bila dengar lagu Harapan Ramadhan dari Raihan ni..

Alhamdulillah jugak sebab tahun ni sekali lagi dapat menyambut puasa di rumah. Terasa beruntungnya diri ni, sahur berkejut, buka tersedia. Huhu..

Ingat lagi masa sem pertama puasa kat u dulu, ada 12 missed call sebab nak kejutkan Mila bangun sahur. Malu nyerrrr…haha.. Apalah payah no nak bangun. Free-free je ke marah. Tapi ada ke patut cakap camni kat Mila:

                                        ‘ Macam orang mati laki.’

Ei..kecik hati taw…………………….! Tapi bila fikir-fikir semula, ha..memang patut pun Mila!


2 comments:

  1. kan best klau puasa kt u kan..ade miss call byk..lgi sweet..tapi tu dulu..
    skrg kejut pakai email je..hehe
    ps:apsal aku bru prasan entri ni..hidden ke!

    ReplyDelete
  2. hahhaha....owhh ingt age ea kes ni???huhu
    2la..tringin gak nak pose tyme kat u...leh mrase jiot masak utk sahur...hheheh

    ReplyDelete

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...