Followers

Saturday, 15 June 2013

Selepas 2 tahun 2 bulan: 404!


Bismillahirrahmanirrahim...

Alhamdulillah..dah mencuit angka 400 ratus. Hehe.. Kalau blogger lain dah beribu-ribu dah selepas dua tahun. Yolaahh…siapalah nak follow itewww kan.. Iteww sedar iteww sapewww. Uhh..stop spelling like dat! Mengandungkan! Eh..silap..silap..meloyakan!


Okay..terima kasih banyak buat follower miLa yang ke-404 bulan siang. Adik Bulan Syurga Firdausi ke? Hehe.. Nasib baik dah tukar status. Kalau tak baru miLa nak keneng-kenengkan dengan bulan siang. Opss..miLa gurau je taw Setanggi Syurga J

Salam ukhwah ct zulaiha ismail! Kita sebaya taw. Hehe..  Sempatlah tadi miLa berjogging-jogging kat blog Zuzu (nama manja ea?). Orang utarrra ni. Hmm..maybe lah sebab ade loghat-loghat sana. Macam seratuih..belajaq…hehe

Bulan Siang bukan calang-calang orang ye. Kawan baru miLa ni study kat Universiti Mutah, Jordan jurusan Bahasa dan Kesusasteraan. Tersentuh baca artikel Zuzu yang ni, Aku Pelajar Bahasa Arab.



hasil printscreen..hehe


Hmm…buat Zuzu, lantaq pi lah ape orang nak cakap. Ignore je taw. Yang penting awak jangan putus asa. Walaupun daq dekan lagi, kalau naik tu pun dah ok ape. Ada improvement. Keep it up ye J


8 comments:

  1. done follow.
    follow back ya
    blackisswhite.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekaseh syuk ..huhu..jmput2 la singgah age ye ;)

      Delete
  2. Replies
    1. Huhu..xbyk kak zara..blogger len pas 2 taun da ccah ribu2 da..hehe

      Delete
  3. salam kenal..


    akak ni dah tua.. ada keinginan nak belajar bahasa arab... INSYALLAH this coming september ni will take short course kat university di Shah Alam ni.. hope boleh lah cakap sikit2.. if ok, i will continue.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal..done follow akak..hehe

      wa...bagusnya...smbung2..huhu..i will pray 4 u..
      gdluck ye kak :)

      alah..akak tak lah tua mane pun..mude je miLa tengok..huhu

      Delete
  4. salam , betu tu , jangan pandang rendah org yang ambik bahasa arab...walaupun jurusan sy bukan bahasa arab , jurusan biotech , tapi sy mmg kagum sngt yg hebat dlm bahasa arab...kat sini , walaupun kami ambik sains , tp wajib juga ambik bahasa arab or relate dgn agama in arabic , time exam , mmg tabik la siapa terror arabic..hehe:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam..
      setuju 110% ngan azimah..tp itulah pmikiran org skrg.. :(

      Delete

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...