Followers

Monday, 11 February 2013

>>>Hijabster Giveaway By Shidaizy Boutique



Bismillahirrahmanirrahim...

Seharian tak beronline, tapi bukan sebab kes karipap pusing yang berpusing tu. haha.. Alhamdulillah, tiada berlaku sebarang serangan berpandu dari mak. Hehe.. Cuma perasan muka mak macam kecewa sikit..huhu..sori mak L

So, bukak blog tiba-tiba terperasan sesuatu yang tersangat lah ASING di chatbox.. OMG..miLa ditag?? Huhu..first time ni ditag. So, ada gelabah cendol sikit, sebab tak tahu nak di apakan. Join ke tak..join..tak..join…arghh..dah buat entry ni makna nya dah join lerrrrr..huhu.. (poyoo je)


Serba sedikit pasal GA ni. Sebelum tu, mekaseh to Farah Hanani (meh singgah blog farah, klik sini) sebab meng’TAG’ miLa join “Hijabster Giveaway By Shidaizy Boutique” ni. Macam biasa kena letak banner yang smart tu dan satu entry, backlink entry, like Shidaizy Boutique Fan Page dan last sekali tag-tag blogger lain.

okay, nak tag dia, dia dan dia..hehe


p/s: baru nak join GA dari nabila biela, tapi rupanya baru dibatalkan. Ok, tunggu next GA biela la..huhu


4 comments:

  1. hye
    dtg singgah + follow ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/02/hijabster-giveaway-by-shidaizy-boutique.html

    ReplyDelete

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...