Followers

Friday, 8 February 2013

Injek...injek.....injekkk...


Bismillahirrahmanirrahim...

Next destination harini>>> Klinik Penawar & Surgeri. Ha..semput tak hilang lagi ni. Risau pulak dah nak Latihan Mengajar ni tapi masih tak sihat. Dengan bersin-bersin nya lagi. Memang best freind forever (bff) asma dengan resdung ni.

Tiba-tiba terbayang miLa bawak kotak tisu ke hulu ke hilir masa mengajar nanti. Ush…tak sanggup…kang tak pasal-pasal kena panggil Cikgu Kotak Tisu……

Hmm..beratnya hati nak gi klinik, risiko besar kalau pergi klinik-klinik ni. Sementara tunggu giliran kena panggil doktor, terasa macam ada suara-suara sebut “injek…injek…..injek….injek...” Huh..reda jelah kalau kena ni… Cepat-cepat tengok muka abah mintak kekuatan. haha..

Masuk je dah dengar suara doktor tu speaking jawa dengan abah. Hmm..geng abah memang berjawa jelah ni. miLa memang ternganga jelah dengar. Tak faham ~_~

Masa yang dinanti tiba jua akhirnya.

“Doktor injek awak ye?”


Dalam hati ni nak je jawab, "Saya datang sini memang nak injek pun"

ole-ole dari klinik..huhu

p/s: Terdengar doktor tu baca bismillah dengan surah pendek apa ntah masa injek miLa tadi. Alhamdulillah seronok dengar~

No comments:

Post a Comment

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...