Followers

Monday, 4 February 2013

Top Eleven pendamping si semput


Alhamdulillah..miLa dah beransur sihat. Batuk sikit-sikit tu biasalah. Huhu. Sepanjang tak sihat ni, nak ber’blog’ taip entry panjang-panjang pun tak larat. Aish..macam dah tua bebenor. Hehe

Dalam tak sihat ni, jumpa satu aktiviti baru. Ngeh3… Top Eleven! Ala..game yang jadi manager bola sepak yang kat facebook tu. Budak laki mesti tawu. Pastu, tanyalah abang pasal game ni. Ada ke patut dia gelak besar kan miLa.

“Ni game zaman tok kaduk tawu tak? Orang lain dah tak main lagi dah game ni.”

Hahha..serious?? Ah..lantaklah. Janji layan~ hihi..



Game ni sesuailah untuk orang yang kaki bola. miLa? em..minat bola je tapi tak lah sampai tahap kaki bola lagi. huhu Dalam game ni kita akan jadi manager untuk sebuah kelab bola sepak. Dari nama kelab sampailah training player kita yang kena uruskan. Terasa ala-ala Rajagobal gituw. Huhu..

Kira okay lah game ni, tapi tetap tak boleh lawan game Football Manager. huhu

p/s: Teringin nak tengok team bola sepak lelaki pakai seluar panjang.. :

No comments:

Post a Comment

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...