Followers

Monday, 8 July 2013

Alhamdulillah..macam dah ok!


Bismillahirrahmanirrahim...

Alhamdulillah..so far miLa rasa blog miLa ni macam dah sihat. MAcam la..huhu..harap-harap tak buat lagi. Hehe..Yeah..suka J tingkayu kepada mama, kak zara, miss aiza, wani ngan fais sebab caring ngan miLa (komen entry ritu kan?eh, perasan pulak mila ni)haha

Ya Allah, tension nye miLa rasa setiap kali nak bukak blog tapi tak boleh. Frust giler. Sampai nak gi blog fevret miLa pun dah tak feel. Hmmm…hehe.. Nampak wujud kejelesan do situ?? Huhu Yup, jeles bila nampak orang lain dapat update entry.

Hmm..nampak gayanya masih tak tercapai lagi hasrat miLa untuk lancarkan misi: 1 hari 1 entry. Ha… angan-angan miLa yang dah jadi kenangan..huhu. Saje je kan blog ni tak boleh bukak. Sabotaj! Hehe..


Insyaallah, semangat masih kuat lagi nak teruskan dengan blog ni. Nak share macam-macam info bermanfaat yang boleh miLa kongsi dengan sahabat-sahabat lain. info manfaat? Huh..tapi macam banyak cerita diri sendiri je kan?

14 comments:

  1. yee!! blog dah tak merajuk..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..alhamdulillah..tp, kdg2 kena age..

      Delete
  2. hihihi... dia sesaja nak manja-manja lah tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. manja x btempat ni name nya mama..huhu..sabo jela.. :)

      Delete
  3. haha , selamat meg ' update ' blog setiap hari la ye :)
    btw , Selamat Menyambut Ramadhan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..insyaallah..
      tq azimah! salam ramadhan gak :p

      Delete
  4. ehem3 ,
    syuk ade meengkaji sikit ni. tapi better tunjuk bukti sekali.
    http://www.nabilabiela.com/2013/07/blogger-mesti-baca-punca-blog-diremove.html ce try usha tu. kawan syuk yang kongsi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..hm...pnah baca dah dulu..hmm..bru teringat..tq syuk! :)

      Delete
  5. he3 blog dh xmrajuk la 2 =) rajin n byak btol idea kalau nk update tiap2 hri..ape pn Salam Ramadhan cikgu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..huhu..byka idea? tibe2 tringat ayt fai syg ni... "owhh..idea come to papa" hehe.. tq fais..salam ramadhan gak :)

      Delete
  6. Nice :)

    Follback sis :)

    www.agiel13.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Rajinnya nak update entri hari2. Hehe~ Takpe2, teruskan! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...konon nye..hehe..tapi tak tercapai pun..huhu..tq support :)

      Delete

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...