Followers

Saturday, 20 July 2013

Ramadhan Giveaway by ZZ


Bismillahirrahmanirrahim...

Huu..yeahh..demam segmen. Hehe. Macam biase bab segmen2 kat blog ni memang kena tag dengan kak zara lah..hehe. tq kak J

Hmm..kalini Ramadhan Giveaway by ZZ. Sebelum tu nak citer sikit, ada kisah disebalik segmen ni. Semalam ada join segmen dari ecah khalili. Tapi masalahnya tak jumpa kat mana ruang untuk paste url entry segmen tu. So, tanyalah kat kak zara DAN kak zara tinggalkan la link tu kat chatbox. Si gelabah (mila ler) ni pi la klik and terus paste tanpa tengok betul2 link tu. hehe.. guess what? miLa paste url entry segmen ecah kat segmen ZZ. Hehe.. Kalau ZZ tengok mesti sentap je kan. huhu..  So, cepat2 emel kat ZZ minta maaf. Sori ZZ J TER'paste'..hehe

End of story..kwang..kwang..hehe



So, jom join segmen ni. Syaratnya mudah je:

Ofkos kena wat entry segmen.
Follow blog ZZ.
And tag 3 orang teman blogger korang. Tapi tiada paksaan. So, kurang pun boleh. Hehe

Tarikh tutup sampai 30 Julai ni je. Jom join! Mana tawu rezeki korang menang ke kan? Insyaallah..huhu

miLa tag:

(hadiah nampak mcm untuk ladies tapi nanti korang berdua bagi la kat mak ke..adik pmpuan ke..atau ur soulmate..hehe)



16 comments:

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...