Followers

Wednesday, 3 July 2013

Help me!!!


Bismillahirrahmanirrahim...

Dah 2 hari miLa menghadapi masalah nak bukak blog. Ni dapat bukak cepat-cepat update. Kejap boleh bukak, kejap tak boleh. Hmm….anyone yang tahu..pliss help me.. L


bila tak boleh bukak kuar benda alah ni..huh~

nak lebih jelas cer klik kat gambar tu..mekaseh :)



15 comments:

  1. pasai apa plk bleh jdi cam tu..kak zara takutla klu jdi pelik2 kt blog tak reti nak selasaikn..hmm
    hri tu blog kaka zara smua gambar tak leh tngok..pastu kna buat lain semuanya..seksa kut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpasti la kak zara..kdg2 leh kdg2 x..sedih je mila :(
      la..yeke?sian akak.. hmm..harap2 la mila nye oke nanti..risau mila...

      Delete
    2. ok dah ke mila?..kak zara pn jadi risau..ni plk jdi post tk bleh priview plk..adoiii..hmm

      Delete
  2. mungkin tak dapat kesan url blog. try tukar url baru or address belog yg baru :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm...tp kan kalau mila tukar url blog efek x entry before ni?terima kasih ye..klau wani da tawu gtau mila ye camne nak selesaikan..

      Delete
  3. ish, nape jadi cam tu.. cer try tanya yang pakar.. mama tak reti bab cenggini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. xtau la mama..saje nak sabotaj mila ni..hehe..nak tnye kat siapa ek..huhu..mila inbox mama kat fb dah :)

      Delete
  4. knapa jd cm2?? ada mslah dgn line intrnet ke?? tp skrg rsa dh ok kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm...bkn sbb line internet mila rase...sbb mila still boleh g blog org lain :( fais..help me...

      Delete
  5. akak pun takde pengalaman bab tu lagi mila.. maaf tak dapat membantu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hm..yeke..pening mila da..huhu..xpe2..mekaseh ye kak :)

      Delete
  6. mila jom join..akak tag nama mila..klu sudi tau..hee
    http://sekuntumbungazara.blogspot.com/2013/07/give-away-v12gether-topup-rm30-2013.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..sori kak..komen akak yg ni masuk spam..huhu..

      Delete
  7. Semalam baru je jadi macam ni. Sakit hati gak. Padahal coverage bar penuh je. =.="

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm...kenapa ek? ni mila alhamdulillah sekarang dah okay..ritu memang teruk giler..nak online pun takde mood..hihi..over :)

      Delete

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...