Followers

Friday, 19 July 2013

"First Giveaway by Ecah Khalili"


Bismillahirrahmanirrahim…

Kebiasaannya miLa join segmen setelah ditag oleh teman blogger.  Lain pulak kali ni bila tuan segmen tu sendiri yang datang jemput. Ish..bukan datang rumah mila. Ecah khalili tinggalkan jejak di chatbox miLa je. Tq Ecah! Hehe.. So, sebagai tanda sokongan 1st segmen oleh Ecah, miLa join ye. Tahniah Ecah..huhu





Meh..pakat ramai-ramai kite join. Syarat-syaratnya taklah secerewet mana pun. Mudah je. Follow blog dan like fanpage Ecah. Lepastu korang kena klik beberapa link. Ala..bukan payah mana pun nak klik kan? Huhu.. Jom Join!

Untuk kali ni miLa tag super mama n kak mimie. Selamat bersegmen! hehe



12 comments:

  1. hihihi.. selamat bersegmen.. nanti mama join yer.. si sufi demam mama on off bukak belog ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq mama..huhu..semoga sufi cepat sembuh ye :)

      Delete
  2. kita masuk segmen yang sama
    semoga berjaya..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak zara :)
      ha..giveaway ni la kak..mila tak paste lagi url ni kat ecah khalili..huhu

      Delete
  3. selamat bersegmen.. good luck.. :D

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen =) g.luck!!

    ReplyDelete
  5. segmen yg sm..gd luck..fiza follow sini.. klu sudi follow fiza juge..
    http://ourmemoria.blogspot.com/2013/07/first-giveaway-by-ecah-khalili.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gdluck gak fiza..huhu..tq follow mila :) salam perkenalan..hehe

      Delete
  6. Saya pun join gak GA ni. Hehe~ Good luck k!

    ReplyDelete
    Replies
    1. owhh..yeke? hehe...gdluck jgak! =D

      Delete

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...