Followers

Thursday, 18 July 2013

Contest Ramadhan & Raya by Cik Akak


Bismillahirrahmanirrahim…

Setelah sekian lama tak bersegmen, kali ni miLa join selepas di tag oleh my sis zara. hehe.. Tq kak. Sori..lambat sikit join. Ada masalah teknikal. Huhu..

Dah lama dah follow cik akak nya syarat tapi harini baru nak wat entry nyer..hehe.. Alhamdulillah sempat lagi sebab tarikh segmen ni bermula 10 Julai dan kompem tutup pada 23 Julai ni apabila jam tepat menunjukkan pada 12 malam. 

Meh..ramai-ramai kte meriahkan segmen “CONTEST RAMADHAN & RAYA BY CIK AKAK”.

miLa nak tag:  fren baru miLa, Aisya Lieza n Hunymadu. Good luck! huhu





banner kredit KathyRbain



Syarat-syarat penyertaan

  • Mempunyai Belog adalah Wajib
  • Terbuka kepada semua " Belog Malaysia" sahaja
  • Follow Belog cik akak dan para sponser (wajib)
        Hakim , Farah , Kathy , Kak Hasnah , Wani & Nur Aqilah

  • Add Google + Followers Cik akak dan para sponser (wajib bagi mereka yang ada add google + Followers sahaja)
  • Klik SINI , SINI , SINI , SINI , SINI & SINI (tunggu sampai habis loading)
  • Likes Fanpage dibawah (Wajib)


   




  • Copy banner comel cik akak tu dan tempek kat entri kalian
  • Letak Tajuk " CONTEST RAMADHAN & RAYA BY CIK AKAK " Kalau tajuk lain cik akak memang tak layan..
  • Semua peserta wajib memasukkan link blog cik akak ke dalam bloglist masing-masing agar sentiasa alert dengan pengumuman pemenang atau lain2 pengumuman dari cik akak atau sponsor sepanjang contest berlangsung. jika selepas berakhirnya contest kalian nak remove blog cik akak dari bloglist korang pun tidak mengapa. hihihi..
  • Akhir sekali tinggalkan link contest dalam kotak komen cik akak....perlu diingatkan tempat lain selain kotak komen memang cik akak tak layan 100 peratus.
  • Wajib tag 2 orang rakan anda. Pastikan mereka tahu.
  • Jika malas nak buat entri copy je kod html di bawah dan paste di ruangan html new post kalian

Segmen bermula 10.07.2013 dan Tamat 23.07.2013

Jam 12.00 malam (tamat)




11 comments:

  1. selamat bersegmen yer mila!!.. hihi

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya cik adik manis,,=)

    ReplyDelete
  3. thank support cik akak

    semak senarai nama anda disini

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/senarai-blogger-hebat-contest-ramadhan.html

    ReplyDelete
  4. thank support cik akak

    semak senarai nama anda disini

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/senarai-blogger-hebat-contest-ramadhan.html

    ReplyDelete
  5. Dah tamat dah contest ni. Join gak tapi takde rezeki. Hee. Menang tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm...tula...xde rezeki jugak :( takpe2 kte try contest lain pulak ye..huhu

      Delete

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...