Followers

Thursday, 24 January 2013

Awesome Photo Contest by Shadhira


"miLa book of records: Contest blog pertama miLa join"

Congrats to blogger Shadhira sebab berjaya merobohkan tembok besar China miLa yang tak pernah join mana-mana contest before ni! Kalau nak tahu ni first contest Shadira taw..hmm..Awesome!

Tak tahulah kenapa miLa tertarik sangat untuk join “Awesome Photo Contest by Shadhira” ni. Padahal sebelum ni memang tak pernah ambil pusing langsung untuk join mana-mana contest. Nampak tak betapa menariknya contest ni?? (bukan nak jadi kipas atau pun air-cond, serious ikhlas puji ni..huhu)

Kepada sesiapa yang berminat boleh lah singgah dan klik sini. Moh ramai-ramai memeriahkannya..... :) Ada hadiah yang.... Awesome menanti anda!



Maaflah first time ni join contest, so excited nak buat entry ni. huhu.. Ok..gambar yang mila nak pertaruhkan dalam gelanggang Awesome ini ialah...




Tapi....special untuk contest ni miLa edit dan hasil nya.......dengan lafaz bismillah......



Chopp Shahdhira! Nak tumpang kejap ea,

Kepada Najiha dan Nisha, mungkin gambar ni tak cukup untuk interpret betapa infinity nya nilai persahabatan kita bertiga. Semoga korang berdua berjaya dalam Latihan Mengajar. Jumpa September nanti :)

“Like a puzzle we complete each other..”



sOoooooo....apa tunggu lagi??  Ertikan friendship korang dengan join contest ni! klik..klik...klik.... kat sini!

miLa nak tag:

fara





No comments:

Post a Comment

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...