Followers

Tuesday, 22 January 2013

Bila dah takde barulah...... =)


Harini masuk hari kelima kat rumah. Mood? Mesti la happy! Tapi dalam manis ni ada pahitnya. Biasa lah kita ni, bila dah takde barulah rasa kehilangan. Eh, kejap.. jangan salah faham. Huhu.. miLa rindu yang kat bawah ni..


pembuli utama!


presiden yang kejam!

Dua makhluk yang paling miLa rindu saat ni. Disebabkan semua akan pergi latihan mengajar, so dapat jumpa semula naik semester depan pada bulan September. September?? Lamanya…. So, preparation untuk melepaskan rindu kami buat account nih…

skype!

Ketinggalan zaman sangat. Hehe.. Siapa yang sekaki dengan miLa boleh lah buat ye. Ni miLa tinggalkan link untuk sign up skype, klik sini. Kalau nak facebook ke, twitter ke kita tak perlu download apa-apa kan? Tapi skype ni kena download application dia. Tapi tak berat mana pun. Untuk download skype untuk windows klik sini. Download yang free tu ea.







No comments:

Post a Comment

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...