Followers

Tuesday, 1 January 2013

mini piknik at balai cerap


Tension..stress…tertekan..ha..apa lagi perkataan yang sewaktu dengannya? Mesti sangat sinonim time2 minggu exam ni kan. Relax..relax….benda boleh settle. Banyak cara boleh korang release kan tension tu.

Semalam nampak ada orang tu tension2.. Al-maklum first paper dia esok. Kebetulan kami berdua pun sedang stress, so petang tadi plan lah nak makan luar. Tapi setakat makan kat kedai macam dah biasa pulak. Hmmm…. last-last kitorang…

Tapau dan berpiknik!


Inilah muka budak yang tension tu..hehe


Balai cerap UTM

Sebenarnya UTM ni banyak tempat-tempat yang menarik, cuma tak tahu je. Minggu lepas rowing ada buat bbq kat Hutan Rekreasi UTM, selama 2 tahun lebih miLa kat UTM Skudai ni tak pernah sekali pun tahu kewujudan tempat tu. Biasa dengar, tapi ingat tapak perkhemahan biasa-biasa je. Rupanya..heaven kut!



Peace yoo..jangan tension2..


p/s : belajar untuk hidup, bukan hidup untuk belajar.. hmm..betul kan ayat ni???


4 comments:

  1. best nye g picnik...xaja un..muhahaha.. :D akak yg mane 1??bj yg lengan hijau tu ea?? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. picnic biase2 je..huhu..tmpat ni kat dlm u..
      dengan selamba nyer kami bentang tikar kat lereng bukit tu..orang lain tengok2 je..
      nty klau dtg sni akak bawak kn ye :)
      hehe..bukan dik..akak yg gnas2 tu..huhu..si bju merah.. ;)

      Delete
  2. oowww..he2..ganas ke??tngk biase jewp..he2.. :) comey uat post cm uh..he2.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..klau nk dbanding kan dengan kawan akak yg lagi 2 tu akak la yg pling gnas..hehe..
      fara study kat mane ye?

      Delete

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...