Followers

Sunday, 20 January 2013

home sweet home~


Home sweet home~ huhu.. Selepas 2 minggu berperang dengan paper final, tiba masa yang di tunggu-tunggu. Alhamdulillah nikmatnya duduk rumah…hehe. Terpaksa bajet cool padahal risau giler nak check result. Ya Allah, lembutkan lah hati lecturer2 yang tanda paper tu semua. Aminn~

Sebenarnya nak ucap thanks kat sorang blogger ni.. Klik kalau nak singgah, sini travelog sang hamba,  Sebab apa? sebab ni…..

hasil curi dari blog tu :)

Hehe..masa study week tu rasa banyak sangat syaitan bergayut kat kelopak mata ni. So, salah satu cara selain kena letak batang mancis kat mata, miLa buat ni…

siapa lah yang tulis ni? tak kreatif langsung..huhu

Yup..copy dan tampal kat board. Kononnya untuk motivate diri. Membantu jugak taw. So, setiap kali bangun tidur akan nampak benda tu..huhu.. 

Blog tu antara blog yang miLa suka baca. Walaupun tulisan entry dia hitam putih je, tapi ayat dia menyengat. So, 
“Don’t judge a blog by it’s colour” 

Huhu.. Setiap kali ending entry mesti dia akan selitkan something. Seronok baca J


p/s: harap-harap tuan blog tu tak pasan entry ni..lari-lari..malu~



2 comments:

  1. Yep! BEST quote tu. I loike... ^^ blog mana ni? share lah linknya. huhu

    ReplyDelete
  2. miLa da link kn kat atas.. travelog sang hamba.. fara klik je kat atas tu..huhu..
    suke bace blog dy..byk quote yg best2..hehe

    ReplyDelete

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...