Followers

Friday, 25 January 2013

botol perfume yang COMEL!


Firstly, nak ucap terima kasih kepada Nor Afifah Borhan a.k.a. Pipah Ping Pong yang sudi bertandang ke rumah miLa selama 3 hari 2 malam.  miLa kenal pipah ni masa join rowing. Dan dia antara my bestie!  Hm..memandangkan ini kali pertama dia menjejakkan kaki kat Kluang ni so, it’s a time untuk tunjukkan betapa menariknya Bandar Kluang ni…

“Waa..maju jugak Kluang ni. Aku ingat pekan kecil je”

Silap besar lah, Kluang ni ada macam-macam taw. Huhu.. Tapi, mila cuma sempat bawak pipah ke Kluang Mall dengan Gunung Lambak je.

Sebenarnya plan awal nak naik sampai puncak. Hmm..tapi disebabkan faktor cuaca yang selalu sangat hujan kebelakangan ni kami batalkan niat kami yang suci murni tu. So..tak tercapai lagi impian miLa naik sampai atas tu. L

Owh..dah jauh menyimpang ni. Huhu.. Ok, berbalik kisah botol minyak wangi. Yelah..dah pergi tempat orang mestilah nak beli ole-ole kan. Jalan punya jalan, ada sesuatu ni yang menarik perhatian bukan sahaja pipah tapi mila pun. Comel nyerr..huhu..




Nampak tak basikal dengan jam tu??huhu.. Unik! Meh, zoom sikit...




Ok, kepada sesiapa yang berminat kalau nak beli boleh la pergi mana-mana cawangan Kawaii Perfume. huhu.. (sejak bila jadi promoter ni)



Pilihan hati, comel kan?


Meh layan jap gambar miss Perak sorang ni J

blog sejuk :) hehe


sori, camera murah..huhu

Hmm..selama dua tahun mila kenal dengan Pipah ni tak tahu pulak yang cik kak ni gayat. Huhu..



muka cover gayat!








No comments:

Post a Comment

po

jom tengok-tengok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...